En fortsättning på vindsprojektet..övertalade mej själv att iaf göra en start ..fixa nåt , en börja .

lådorna verkade tunga och omöjliga att lyfta ..tänkte det där få jag aldrig bort ..men en sak i taget upp ur den översta lådan och jag känner redan hur meningsfullt att jag berör de här ,sorterar och ställer upp i hylla och lägger i byrålådor ,så det känns omsorgsfullt ..OM och då ..när  min son och dotter blir intresserade ..eller då de hittar ,

att deras minnen från barndomen ligger snyggt och inte huller om buller ..min sons pappersflyg ,hur många som helst ..blir starkt berörd av hans ritade serier ,hittar fler skolfoton ..måste ta ner och sätta upp ..den där snobb bilden han gjorde med kryssen ..jag blir kvar några timmar där uppe .

Och då jag kommer ner förstärks vemodet och nostalgikänslan  övergår i sorgsen smärta **övermannas  av insikten hur lite tid jag ändå hade med båda!!

fast jag hade beslutat mej för att ha tid med min son ,eftersom det inte var möjligt att vara hemma mer med min dotter ,som är äldst,jag var tvungen att jobba heltid ,och kände mej helt förundrad inför dem som kunde ha det lättare ,ha halvtid .jag var ju så van att stressa att jag inte fattade nåt annat.

Det gör åter ont att minnas hur lite tid jag hade att vara i lugn och ro ,Minns att det bästa var ju läs stunderna ,det är väl det enda jag har varit bra på ,kan jag tro ..

Nu sorterade jag ,men ska ge mej tid att sitta och titta igenom bilder och skolsaker ..vågar jag . Skuldänslrnas klor ..kommer de att riva i mej ?..vågar jag inse se där jag brustit..se det jag inte hade tid att se då ??

Känslan otroligt påtaglig ,jag blir ju rädd ..hur kan det bara ha varit så att jag inte haft tid ,förmått ,hunnit ..bara gjort det tidigare ..Men jag är glad att jag har grejerna  kvar att jag inte slängt eller lämnat dem var vid någon av flyttningarna.

Hinna uppleva ..det ständiga dilemmat ..vara i ..fördjupa mej