hur skulle jag kunna

vara med

och förändra ‘världen’???

-min ilska räcker ju knappt till

för att skrämma de kråkor

som härjar i min trädgård ,

en av dem

behöver bara sätta sej

på ett tak en tidig morgon

och skaka

sina regnvåta fjädrar

för att jag ska 

tycka synd om den

Och nu ligger redan en av den kråkans fjädrar och flyter i

fågelbadet,medan regnet fortsätter falla..droppe för droppe

**

vaknar superbt tidigt ..ja nästan mitt i natten o4.30   ofattbart att jag KAN  …hur kommer det sej ? oerhört förbryllande!!

Då jag ligger kvar och ser ut genom fönstret  börjar  konturer  framträda  ..jag ser granens grenar svaja ….min trygghet och vilken trygghet !!

Stjärnorna som lyste då jag la mej syns inte längre ..

Hur jag har behövt den här stillheten ..då själens sårkanter skaver ,som  nyfrusna isiga kalla skärvor mot min hud..?? Hade jag ens överlevt utan det här sammanhanget ?

Tankarna rör sej, som på en annan nivå ,än under dagen ..skulle jag svara den där fb statusen  hon som skrev nåt om hur seriös ,allvarlig HON var i förh till allt trams på fb ..ja visst retar jag mej ocså ibland på tramset ..Men Det finns de som har förmåga till fördjupning och de som inte har en sån ,sen finns det de som använder sej av sin förmåga och de som inte gör det …jag tycker det är helt beroende av hur man delar med sej av sej själv ,för att få del av andras fördjupningar behöver man  bjuda på sina egna.. även på fb ..skulle jag våga skriva så ?

..ja  tror jag gör det !!Hon skriver oftast bara om de flotta saker hon gör .. lite tröttsamt tycker jag

Vilken skillnad man märker redan i en fb -kontakt  ,mellan generösa och  ..andra sätt att vara som person ..er..Och så glädjande ,inspirerande ..ja livgivande det är då någon ger av sej själv ..

ja som ex.v Hemis gör ..det får mej att kunna gråta av glädje även de dagar då det kan vara som värst..

så som även p och m kan.. men nu har dom inte tid med mej  ..att vara just här 

alldeles

nyss såg jag att Pang och medimatchen sprudlade ord som om de lekte att de var ..dykande delfiner  på fb skärmen  ..ja det var i går  kväll då jag redan lagt mej .

Tänker på fortsättningsvis … hur beroende jag är av det här lugnet ,tystnaden ,leva i naturens omfamning..  hur kan det sen komma sej att jag under dagarna har radion ständigt på ? skråliga nyheter  ..katastrofer ,Libyen rapporter..,ekonomikris ..tydliga vinklingar av styrd information ..allt det där blir ju överlastande ch stressande ..har blivit en ovana ..en felanvändning av min tid /mitt liv .

Vad väntar jag mej egentligen att få höra ? Att allting vänt ? Att det skett något under ? Att F R talar till nationen  ber Svenska folker om ursäkt för att han försökt genomföra ett sabotage mot sjukförsäkrings systemet ? Bryta ner trygghets och solidaritets strukturer ..för att få ett kalhygge där marknadens shakaler kan härja fritt ?Att han ångrar sej ,då han pressat sina ministrar occh instruerat dem att de inte får lyssna på folkets nöd?

Ännu mörkt då jag släpar mej upp ,ja speciellt ‘pigg’ är jag inte men kan inte ligga kvar i sängen

Jag som är dödstrött nästan varje morgon ,och inte vågar lova göra nåt ,eftersom jag inte vet hur jag sover . Kan det vara de extra vitaminer jag tog ?Att sköldkörtelhrmonets styrka är lagom ? Den nya CPAP masken ?eller att min son visar sej kunna ta ansvar och agera ..manövrera sitt liv ?

Jag vet inte alls ..gruvligt svårt att dra slutsatser ,jag får vänta på att få provsvaren  som jag tog på labbet 

 

 

..också

jag har försökt somna om

www.youtube.comhttp://itunes.apple.com/se/preorder/ta-det-tillbaka-deluxe-version/id360825361