jag har gått omkring och haltat ..och därför extra panikstökat ,plockartundan stök som lämnats framme de dagar då jag varit lyckligt upptagen med att springa på med lättare steg

Katastrofalt segt i morse ..och mina tankar har spretat hit och dit ..vad ska jag göra ? vad kan jag göra ? VAD behöver jag göra ? VAD är detför mening med det här …Hur kan jag hitta en mening ÄVEN då det ÄR SÅ HÄR ?

l ringde mej tidigt ..ja två samtal innan jag hörde   vill jag komma med och plocka tranbär

och nu …

sitter jag här och tycker   synd om mej själv ,för att jag inte kunde följa med L och Al ut på mossen ,för jag har ont i den där höftmuskeln fortfarande .Det vore absolut att ..owerdo   ändå gnager det i mej tänk om det ändå skulle gå ,om jag skulle cykla dit ?

men nä det är dessutom lång väg att gå i skogen..alltså sätter jag mej ner och skriver en stund .. kanske kan jag skriva mej ut ur  frustrationens grrr …grepp

Att dimpa in i en blogg ..in i sin egen  som att gå in i sitt inre rum.

kanske IBLAND

lyckas nå det innersta rummet  inuti sej själv ..till-o-med

eller att skriva sej ut ur nåt annat trassel

som riskerar att snärja och kväva  ..

ja så är det väl då det är som bäst .

++ en massa annat förståss ..all information ,gemenskap med andra som gillar ett liknande skrivande ..jag älskar de bloggar som blandar vågar gå in i djupt personliga dramer,vad sKulle vi annars vara som människor om inte det personliga dramat får lysa fram??

.. de som bara tycker .. ger ett intryck av att bara försöka informera mej om *vad jag inte redan tros veta * eller titta på mej allt vad jag gör ,vet ,kan  ..ja till o med de bloggarna tändes om där finns en tydlig personlighet bakom ..ett riktigt liv ..en autentisk person som inte bara gör och tycker och tänker utan också råkar ut för  saker ,drabbas av livet !!

Känner ,älskar ,sörjer ,avskyr ,längtar  är lycklig ,eller bara sitter och tänker ,reflekterar en stund över nåt .Eftersom jaG varit en bokslukare hela mitt minnes liv ..så tänker jag nu att det är så mycket likt det här att läsa bloggliv ..den nya formen av litteratur ..

De flesta författare drar upp saker ur sin egen barndom ,beskriver sina egna erfarenheter  ur olika livs situationer ..med blogg skrivet dras bara trösklarna ner så det inte måste vara paketerat i en lika tjusig form ..Bakade ,omknådade och dekorerade texter ..ja Såna ryms väl här också förståss ..men vem hinner orkar …eller vågar

Ändå behöver alla ett värdigt liv och i ett värdigt liv ingår att man hinner reflektera och tänka ,känna efter   grunna lite …eller mycke över sitt eget liv  nu och då eller eg varje dag .

För mej är det ändå så att jag får för mej att jag måste göra

och göra så mycKet jag bara orkar ,fast jag   ..eller just därför att jag inte orkar så mycket .

Jag har bestämt mej för att inte vara olycklig över att jag orkar mindre än många andra   nu efter att ha fått mina olika ‘besvär’  men det verkar ju även nu som om livet behöver ta tag i mej rent fysiskt ,ex.v halka omkull mej för att jag ska ha tid för mitt inre ..ändå .

Konstigt att det ska va så svårt ..alltså flyr jag mej själv ännu  verkar det som …insikter och utsikter  ahh nej nu orkar jag inte redigera det här …men jag vill ine slänga det ..heller  får stå som det står så länge ..jag ska lägga mej å vila och drömma mej in i hur L ocH Al springer omkring lyckliga där på mossen och plockar röda stora vackra Tranbär  ..en annan dag ska jag7 kan jag  vara där också ,även om det inte blir en sån här solig och vacker ,varm höstdag 

to love oneself —-” self …lowe” doesn´t com easy