nu har jag skvipplat och skvapplat mej hem med en vattendunk i ryggan från den där brunnen med extragott vatten ..en lagom mängd   att klara med  fortsatt fungerande stavgång.

inte en lika lång promenad som i går men ändå….har ju lovat mej själv att .. en gång per dag .

A var hemma och visst gick jag hellre hem till henne ..intressant samtal ,blir överraskad varje gång över hur mycket gemensamt ..livserfarenhetsmässigt vi har ..och dessutom så här långt ute ..på en ö i vinterskärgården där det går att få tid för långa samtal ..

Hann se det där Agenda samtalet  med Stefan L  intressant hur ormig den där MK var ,stel i ryggen .snett leende och med mycket nervigt blinkande .Vilken slump att han hamnat som ny A-programledare i det sk. neutrala svt..eller hur .?.

Jag orkar inte engagera mej ..så mycket som jag ville ..inte skriva själv ..smärtsamt  nog   .. är  jag helt beroende av att läsa andras bloggar ..för att smälta ,analysera och uthärda  ..det numera skarpt vinklade nyhetsflödet

för att inte krevera i missmod och gå tot vilse i störtfloden av propaganda..

jag är tacksam över att ha hittat dem som hjälper mej att få insikter ..dem som orkar söka material ..smälta

jag behöver massor av tid att reflektera över mitt eget liv ..bara hinna tänka och uppleva nåt annat än politiska maktspel ..hitta  förhållnings … existens sätt jag kan uppleva som livskvlite´utan att slita ut mej

jag haaar redan slitit ut mej på alla möjliga plan tänjt och töjt och bänt ..vänt och vridit

jag ..min kropp står inte längre till förfogande för villka slagfälts kamper som helst

jag måste inte hetsa på

ch det är inte vinna eller lysa bäst som gäller för mej int epå något plan

utan jag måste välja det som ‘lyser upp’ mej  ..så jag orkar ett tag till j..

nuuu efter ett (tel)samtal också med min son ska jag i säng .