Jag hade lagt mej i god tid

förberett

gjort allting rätt 

tyckte jag ,men nej jag somnade inte .

Nu sitter jag här en stund ..

**))Ringde min far  och han berättade om en av de båtar som havererade en höst här ,för lönge sen ,Huss ..tror jag den hette ..en massa saker flöt iland och han bärgade en del av en kaptenshytts inredning ..med  nån sorts  toalett skåp ,hyllor ,lådor  ,med ett porslinshandfat och en koppartank  .Farfar lyckades sen bygga in en del av det i en av båtarna som de sen sålde.

Va jag gillar det han berättar ,som gåvor jag får ..nån sorts förtroenden,tror jag ska fråga mer om hur det gick till .

 ***))jag ringde hälsovården och fick svar trots att det inte var telefontid

pratade ned en hälsosyster om far och relationen med mina fräckisar till systrar ..fick en del förståelse..mycket troligt att jag nu är MER ARG än förut ..just därför att jag fick stöd ,släppte en del av chock känslan över hur de beter sej och ilskan bryter sj fram ..ja jag försöker släppa ut en del av de   ord jag har lust att skrika ÅT  dem ,..((men inte gör direkt till dm ..ännu))

Undrar vad det kan gå att få ut för meningsfullt av det här ..är det att jag ska komma i närkontakt med  min förmåga till   ilska?

***))Jag lyssnade på en ny bok i dag Eva  Dillner  Våga Leva  de första kapitlena kändes inspirerande.Jag var lite rädd för att den skulle vara stereotypt New age ig ..men nej ..inte tillsvidare .Hon är personlig och delar generöst sina egna erfarenheter   ..den tredje bra saken i dag.

En tröstande bok ..lyssna till din själ och då jag lyckades ta mej ur lyssnandet    ..och gick iväg på min obligatoriska promenad  tänkte jag  ..

Nog handlar mina systrar som om det nu är en kamp på ‘liv o död’ att bevisa att NU ÄR DET JAG SOM ÄR LILLASYSTER  och de har tagit över och är storasystrar BÅDA TVÅ  !!

Äntligen har de hittat den ultimata sätet att visa att de är ‘större ‘ och äldre .och duktigare ..har mer inflytande än mej .Alltså känner de sej ännu ..egentligen ..så små , om de inte har nån att trycka till ..äsch och usch.inte är det mitt fel att de har mindervärdeskoplex

det bästa är ändå fars berättelser ,och dem tror jag de missar helt …Det känns som om han är lycklig då han berättar och jag blir glad av att lyssna

en annan bra bok  Emma Lundqvist  De andra sagornas bok

t