Sånt motstånd jag hade att komma iväg ..vilka kläder ..håret osv ..cyklade iväg i god tid ..ingen där ännu ,alla dörrar låsta …

Slippriga föberedelser och Stökigt mycket oklara saker inför mötet ..inte sånt jag hade kunnat göra utan de uppgifter som sekr och ordför skulle ha skött ***tydligen gick det att fixa i efterhand..revisorer hade anmärkningar som inte  åtgärdats..och tidigare ordför + nyvalda kom sent

..undrar hur det kan komma sej att de här mötesformalierna  sitter kvar i mej  det gör ju å andra sidan att jag vet om hur det mesta ska skötas ..och jag kunde bli riktigt haggig .

***jag har själv undvikit att ta på mej nåt annat än vanligt styrelse medlemskap och hjälpa till med övriga aktiviteter  vi har ..

inser samtidigt att det är precis så jag vill ha det i fortsättningen också … 

..jag som tror att jag är så dålig på rutiner ,byråkrati ,formaliteter  ..och jag märker mer och mer hur viktigt det är att de där formern finns om man ska kunna redogöra för sånt som sker i en förening ..minnas och ha överblick.

Nog har jag tidigare under mitt liv tyckt att det känts som om det kunde va för mycket betoning på sånt  vissa föreningar ..men jag har blivit äldre ser det på ett annat sätt.

Under bart sen att jag ..som höll på att strunta i det ..ändå vek av cyklade iväg till äggfamiljen .. där satt den bloggande dottern ,far på köks soffan ..sonen som tränade sin musikalstämma ..han sjöng en extra gång  All night all day angels watchin over me ..ljuvligt glatt .

sen tvingades jag ju gissa några gåtor förståss

*vad har fyra ben och gal ?

* VAD  har – DRAR  en elefant och en mus gemensamt ?

– jag svarade drar iväg ..men nej det var fel de drar andan!!

han är expert på  såna historier 🙂

..

jag cyklade hem  kokade ägg i äggkok aren ,som jag grävt fram på vinden (en bröllopspresent ..som min fd man kasserat och inte blvit använd på länge..tjockt med damm var det på den

Efter att jag två (eller tre gånger under det senaste året gått ut  trädgården med 5 -6 ägg i kastrull på spisen och kommit in till osande fastbrända ägg så får det bli den ..den kokar sej bara torr och börjar burra  och äggen blir ångade och  de är gult fina även om de blivt längre kvar än de borde..ha varit.


och jag fck mina ägg  dag r