skvitt har ett sånt oerhört massivt innehåll i sina blogginlägg ..jag tog nu bara ur ett .. orkar jag inte skriva själv så kan jag iaf lyfta fram dem som orkar ta i allt detta   …. för att sen kunna få in det  i kategorilistan ..lättare att återkomma till.

I SKvitts blogg finns också otroligt många analytiska bildillustrationer av förtryckets olika formationer

ja nu har jag iaf dragit i några trådar ..eller halmstrån –ur den stora stacken ..eller till en annan ..eller hur man nu ser det ..ibland gillar jag lite svaijiga formuleringar

Jag fastnas också för …ett annat citat ur Robert Almgrens blogg

Jag citerar ;


Jag stöttade således motvilligt sossarna när den småborgerliga Mona Sahlin tog över rodret i rädsla för vad alliansen kunde göra vid makten (som nu börjat besannas) och jag stöttade sossarna helhjärtat när Juholt tog över rodret. I början så var medias intresse för denne man avvaktande innan de visste ifall hans åsikter var tillräckligt i linje med etablissemangets. När Juholt sedan började debattera mot SD som vilket parti som helst och uttryckte respekt för deras väljare och partiledare samtidigt som han tog avstånd från deras åsikter då blev tonen hårdare och media började sitt långa tjat om Juholts lägenhetstrassel där han senare friades helt från misstankar för att ha begått brott med uppsåt. Men man fokuserade inget alls på hur Juholt krossade samtliga av de andra partiledarna i riksdagsdebatterna vilket var en fröjd att se på för den insatte.

När sedan Juholt tog upp förslaget med arbetstullar för att hindra att storföretagen utnyttjar invandringen för lönedumpningar så blev medierna närmast hysteriska och angrep honom för varenda litet halmstrå de kunde finna. Men när Juholt sa nej till EU-finanspakten då fick media nog och började öppet driva en kampanj för hans avgång och sossarna började lydigt att leta efter en ny kandidat. När de sedan bestämde sig för Stefan Löfvén så började media att hylla honom innan han ens hunnit öppna käften. När sedan Löfvén det första han gjorde var att stödja finanspakten så fattade jag omedelbart vad det hela handlade om, sedan dess har sossarna fortsatt att kräla i moderaternas slemmiga spår ivrigt påhejade av medias hyllningar och glada opinionsmätningar.gen..

.

.

skvitts

Robert Almgren och jag

På den politiska skalan och när det gäller livsåskådning, så står vi lite ifrån varandra. Men när det kommer till vardagens betraktelser, står vi varandra betydligt närmre. Tänk som det kan vara!

Hanpresenterar sig som medlem i Kristen vänster (Broderskapsrörelsen) och hämtar inspiration ur flera andra traditioner, främst från zen-Buddhismen.

Och jag är kommunist, långt vänster om alla parlamentarism-vurmare, som ännu inte har begripit att parlamentarism icke förändrar utan istället bevarar.

Ändå betraktar vi vår värld så lika! Tänk som det kan vara!

Så här skriver han bland annat, och det vill jag verkligen lyfta fram då det är så klokt sagt:

”Jag tycker mig läsa var och varannan dag om hur regeringen gör nya satsningar på att hitta bidragsfuskande invandrare, handikappade och sjuka. Och visst finns det exempel på fusk och snyltande inom dessa grupper, och om man skulle tro media så borde man misstänka varenda…

Visa originalinlägg 856 fler ord