Då jag får ett sms ”du har ett par glasögon här ”

och genast vill svara men så  ät upp dom då …

Då kan jag vara säker på att jag är gruvligt arg och besviken på den personen.

aha men så använd dem då de kan säkert hjälpa dej att se klarare på dej själv ,vem du är ,och vad du gör emot andra människor .

de va ju bra att du hittade dem nu  en månad efteråt och tillo med orkade berätta det för mej ,något du kunde få den suspekta känslan av att ha nåt att fördröja för någon annan.Något sätt att dra i nån annans känslor och liv .

Vad är det med såna människor som behåller ev kvarlämnade saker så länge innan de meddelar mej? . Ja naturligtvis kan det finnas en massa anledningar .

Jag påminns om då jag för många år sen glömde en halsduk kvar hemma hos någon,som inte heller meddelade mej . Och som sen har använde den halsduken som nån sorts huckup hake eftersom vi blev osams om en planerad resa. Och som forfarande behållit den

I båda fallen är det nån sorts skum känsla av  grumligheter i relationerna .

Och  det inte så ofta jag glömmer saker efter mej .

och jaaa det var bara ett par läsglasögon och en halsduk

och den där känslan ,där finns en kärna som berättar hurdan person det är .En sån sorts person som jag inte vill ha i mitt liv.Och varför envisas att då behålla något som är mitt ,vill ha hållhakar på mej?

Tror dom verkligen att dom kan hålla fast mej ,hålla mej på plats ,få kontroll över  mej med manipulerings spel..makta  sej med mej .

Gud så äckligt iså fall energidammsugare  ..känner min ilska på väg ända nerifrån vaderna .En känsla jag gömde undan ,som legat där inbäddad i muskler senor och fästen ända sen nån gång på hösten.

Ja det var nån gång där jag började gömma undan mina känslor här och där i kroppen för att kunna stå ut att vara kvar ,för att det behövdes för att jag kunna skydda mitt skadade sjuka barn.

Hur jag lyckades med det ,hur lyckat det var ..ingen aning  men nu får jag iaf betala tillbaka i efterskotts insikter  då mina äkta egna känslor får smyga sej fram .

Ohotade av nån sorts samarbetstvång , som jag trodde jag behövde då.Otäckt vidrigt känns det nu ..mennalldeles självklart då,som om ingen annan väg var möjlig att välja .Och nånstans måste det ha varit ett val..

Kunde jag ha åkt iväg tidigare ..Var det nödvändigt att stanna kvar så länge tills jag var het säker och fed up äcklad ända ner i vaderna.

Och några mystiska försvinnanden , körpärmen ex.v.

Nåja men nu har jag sett hur det egentligen ligger till med svek och struntprat.Småaktig dumsnålhet är en förfärlig sjukdom.

Just nu står det skrämmmande klart för mej vad den människans energifält utstrålade ..vad jag andades in av destruktiv energi .Min kropp berättar det för mej först nu. Min kropp förstod att jag .. det jag ville göra var så viktigt för mej att den gick med på att lida och gömma..om allt annat jag ville drömma om att kunde vara möjligt.

Blev jag utnyttjad  nu som då.

Det finns alltid de som tycker sej förstå bättre än vad jag själv kan se.så är det med det.

Men den här gången tror jag att jag lyckades slinka undan de värsta kruxen ,skrapade mej mest bara lite här och där ..men mycke sorgligt är det

och det tar sin tid att smälta ,

Ja de var dom här orden som halkade fram och det var så långt jag kom just nu.