Kan det bli nåt skrivet ..ja jag vill nerskriva ,fånga in

hinna med att berätta ..få det nerskrivet nånstans allt det där som rör sej i mina tankar ,känslor och sinnen

allt ja allt ..men det går ju inte.!
,Beskriv jaa ja jag förstår det

men nu börjar vi jaga på mina fingrar så de hinner med att trycka på tangenterna

Nej det får inte bli nåt jagat över det här .
Hur många dagar slösade jag på att tänka på att det KUNDE regna in i bilen ,för jag hade öppnat en liten glänta På Rutan fram . Och jag gick inte ut till vägen i ösregnet och kollade ..bilen stod 800 meter bort på uppfarten .Tanken störde mej ,oroade ..tänk om det blir mögel nu ,räcker det inte med att den redan är gammal .
Nästa tankespår ..Men Jag borde ändå skaffa en ny ,bekvämare ,högre .. men vilken sort ,vilket märke osv..

Jag lät bli att gå ut och då jag i går kom iväg efter alla de stormiga regniga dagarna så var det inget regn som sipprat in alls ..alltså helt onödigt slöseri med orostid .

Mycket av min tid går åt till att processa saker så där just nu …

för och emot Göra nu eller sen .

För mycket ifrågasättande av de impulser som dyker upp.
Alltså Ifrågasätter och kritiserar jag mej själv ..hinner inte med allt ..nä men vad är det som är det mest intressanta ,nödvändiga ,..är det främst där det krockar mellan de vardagliga nödvändigheterna ,städa klippa gräs, diska, handla göra mat och hinna med lite prat .
Så skrivande då och måla ..är det inte det jag mest vill ? Och behöver för att känna att livets dagar bara rinner förbi .
De senaste veckorna . Kursen 2 Dagar i veckan 3 timmars pass .Mycket av det som jag pratar om där ,utbyte av intryck ,impulser..och samtalet i går med lilla gruppen helt fritt prata på så bra .

Har jag helt enkelt behövt sitta och bara smälta sånt i mellantiden ..varför har det blivit så himla betydelsefullt med att koppla av med stickning och lyssna på stickpoddar ..förströ mej ?
Vara fri från andra krav.. städa minimalt ,diska var tredje dag ..dammsuga slarvigt en gång i veckan . Låta saker samlas på hög .

Klippa gräs minimalt endast det nödvändigaste ,vattna i växthuset ..täcka med gräsklippet innan det blir förstört . Hur många frön har grott ..alla vårens trädgårdsbestyr med oändliga möjligheter. Hinner jag ens se allt som nu blossar och blommar ..sparrisen var redan hög och behöver kanske kollas varje dag .Sparrissoppan Som var supergod .Jag vill inte försumma de plantorna.

Drömgruppen ..när blir ..hur blir inbjudningar accepterade

Allt kan göras på fler sätt ,mer noggrant och omsorgsfullt ..kompletteras redigeras,sorteras ,omorganiseras.

och vad menade jag med rubrikens ..nästan blygt ..då .Det var nåt med det ordet som kändes alldeles extra viktigt . Att jag ens vågade använda det ,ett av de ord som känts genanta ..och varför då ?
Jo för jag har plötsligt kommit att tänka på att jag faktiskt var VÅDLIGT blyg som barn . Inte överallt och inte var som helst..men där behärskningen ..att hålla mej tillbaka ,vara i bakgrunden .och inte synas så mycke. Låt bli ..var det det vanligaste ordet jag fick höra ..orden som stoppar impulser av spontan iver och glädje .

Och det är förståss det där ständiga sitta vid zoom ..ha kamera på eller inte

och så den lilla tjejen som var med i Rosies glogg hur hon plötsligt blev generad och satte sina fingrar spretande i ansiktet ..en sorts plötsligT överdriveT självmedvetande .

.nåt blev too much då hon såg sej själv i bild.Och det skar till i mitt hjärta ..precis så .Och då jag skriver nu kan jag nästan höra ekot från den tiden I mitt liv ..min mors sätt att skrattflabba så högt skärande och alldeles otäckt too much just för den lilla Som var jag då .. Naturligtvis var det inte menat så att genera den lilla. Men att det Blev ännu roligare så gjorde det svåruthärdligt för den lilla .

Hur då ..ja .det förstår jag själv först nu .Det väckte så mycke av VAD ?

Sånt endast den lilla tjejen vet ..kanske hände det till o med att hon grät ..och blev jättebesviken .Vem var dom där stora trollen ,vad höll dom på med ..som skrattade så HÅRT ..Dom var ju så bullriga ..Dom skrattade ju till o med då hon grät ..åt hennes allvarligaste miner skrattade dom ..

För det var ju sååå lustigt att se hur hennes ansikte drogs ihop.Hon den lilla som inte kunde ha nåt bekymmer i världen .Hon som dom beskyddade och skötte om .Hon som fick va det barn som dom alla drömde om att ha fått vara. För nu var tiderna såna ..att det ljusnade ..efter alla krigen .

Och vart tog sen den där blygheten vägen ..till självifrågasättande.
Över drivet presterande ,tidvis pedantism ..en omedvetet otrolig ambitionsnivå som jag först kan konstatera efteråt ..motiverad av en känsla av otillräcklighet
Ja ja det vanliga ..not good enough .

menhur länge har jag inte nu varit medveten om det där ,och givit mej själv tid och tillåtelse att leka ,slarva
Förenkla ,tänka ,harva ,skarva

Hur långt är det kvar till självmedkänala
..förneka Inte dej själv ,dölj inte längre ditt ansikte