Vad betyder det egentligen för mej .

Om jag skulle vara alldeles ärlig ?
Kan jag ens vara det ?

Det är för det första ganska motstridiga impulser som väcks inom mej .

Naturligtvis ! Eller hur ? För nån sån personlighet som den jag råkar ha fötts och formats som.

Först en känsla av att det är lite trevligt med ATT det fortfarande finns helger och inte bara vardagar

..tja så långt kom jag just då ..för en vecka sen .

Nu är det en tidig fredagmorgon igen och jag är vaken .Under den här veckan som gått har impulserna kommit om och om igen att skriva.. men det har inte blivit av.

och det känns INTE bra .Va sjuttons är det som gör att nånting annat Tar över ? Ända tills jag är vaken en sån här stilla morgon ultratidigt ? Vad är det som drar in mej i olika tidsfördriv ..tids slöseri ..hur slafsar jag iväg driven av impulser hit å dit .

På onsdagen praktiskt slit butik ,hämta kött och potatis

En ultra halvmåne lyste så tjusigt vacker på en klarblå sommarhimmel då jag drog undan gardinen.Nånting hände då i mej en skönhets energi och jag fick kraft att söka upp hur man startar en chattgrupp.Såå pinsamt att jag inte kunde det tidigare då jag i stället skapade ett rum . Det blev i fel ordning och nu har det känts pinsamt .

HoWever in some way I am ..I do not feel I had to blame myself for it .

Och det är något nytt i mitt liv .

Kanske det senaste drömgruppsarbetet betydde mycket mer än jag kan förstå..eller märks det bara så här .Anyhow it feels Good . Hur fri får man känna sej då ? Utan att framstå som provocerande.? Tja tja det är så detdär självblamandet startar .

Nej men nu ..ex.v de timmarna slösade på att klicka mej vidare utifrån nåt om Pernilla W och hennes dotter ..sen blev jag fast där och. Bläddrade i YouTubes sömnen el hypnosen .Hmm nåt sånt ..men nu är det inte ändå så att det också ger mod att se nån annans mod .

Vaddå hålla på å kolla att allt blir så perfekt och rätt .Såå trist..men visst nån stans går gränsen .

och det är ju så att vissa har en annan position och status och får göra en massa strunt ..den förvända världen alltså …underhållnings värdet framför allting .Tjäna pengar på strunt ugn dugh.

Men nånting i det där slurfandet gjorde nåt med mej ..en känsla av att vaddå dom är inte så djädrigt noga ..inte ängsliga ,tveksamma, försiktiga .Nej men det är väl just sånt som nu anses helt värdelöst att vara visa såna sidor .

Ne fräckt och rappt. Ska de va