åkerLapp …jag ser en åker med gräs som är skördat en gång men nu är klart att betas igen . Mat finns för några djur .Gräset är höstfriskt grönt ännu och de gula stånga är inte dominerande.

överraskad tacksam och glad känner jag mej då jag vaknar ..hoppfull.en generös drömgåva .Precis vad jag behöver en plats för husbilen att stå på. Senare associationer Stinasboktitel Åkerns Hunger ..hennes mobb bok Om ,den svåra tiden. Om Jokern” kunde inte också Jokern förstå att det finns andra leenden än det beräknande” och jag var där på samma plats ,i samma skola ,gick omkring där i korridorerna .Men fick förståss inte veta vad som SAS bakom stängda dörrar .Minns Jokerns sätt att pejla av kolla stämningen..anta fördelaktiga positioner .Snabb till att le på ”rätt ” ställe åt rätt person som kunde urskiljas vara med i kampen om status och prestige .
Jag tränarLite Aktiv Imagination
en annan trekantig bild som Då någon försiktigt drar svål från en julskinka .
Stillar de otålighet som Alltid följer med de svårtolkade bilderna ..Jag påminner mej om :det ÄR inte tolka jag ska göra heller .
Jag ska uppskatta tillbringa tid med att dialogisera

Och aktivt imaginisera .
Men det är tydligt ett motstånd där ,en dörr ytterligare som behöver öppnas
tarvar Sekund sekund av uppmärksamhet och lugn ,jag lyckas uppbåda .
Men vill direkt stiga upp och förströ mej med nåt ..gurkorna ex.v är det inte fler dagar sen jag kollade upp dem ,det har ju varit regn ett riktigt häll och störtregn som dånat över mitt tak.
Gräset har börjat repa sej här i trädgården och nya strån står upp friskt gröna precis som i drömmen.Jag har ju redan lyssnat på en podd …